/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ O tânără a fost atacată și jefuită într-un ascensor. În infracțiune sunt suspectați trei tineri, doi dintre care sunt minori

missing
13 septembrie 2017, ora 11:35

Astfel, unul din ei a fost localizat şi reţinut în comuna Bulboaca, în vârstă de 17 ani, al doilea de 15 ani se eschivează de organul de urmărire penală, iar al treilea de 18 ani a fost plasat în detenţie întrucât era condamnat la 5 ani de închisoare pentru diverse infracţiuni patrimoniale săvârşite.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru jaf, iar făptaşii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani pâă la 7 ani.

Totodată sunt desfăşurate acţiuni de investigaţii, pentru a stabili complicitatea acestora în alte cazuri similare, precum şi identificarea eventualelor victime.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram