/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Parfumuri și cosmetică de brand falsificate, vândute la o piață din Chișinău. Valorau 110 mii de lei

missing
13 septembrie 2017, ora 11:43

Oamenii legi au depistat o gheretă pe teritoriul pieței comerciale din strada Calea Moșilor, unde era expus spre vânzare un lot impunător de produse cosmetice și articole de parfumerie cu semne evidente de falsificare, pe care erau aplicate mărci comerciale a unor producători de talie internațională. Produsele în valoare de peste 110 000 lei au fost ridicate și urmează a fi supuse unor expertize, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor ce prezintă interes acțiunilor de investigații. La solicitarea polițiștilor de a prezenta actele necesare, ce ar demonstra proveniența, persoana se încurca în declarații.

Actualmente se stabilește suma prejudiciului adus titularilor de drept a căror mărci comerciale sunt protejate conform legislației în vigoare, iar acțiunile persoanei urmează a fi calificate juridic după finisarea cercetărilor, pentru aplicarea sancțiunilor prevăzute de lege.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram