(VIDEO) Apple a prezentat iPhone X; Este cu adevărat impresionant

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Apple a prezentat marți cele mai noi modele ale sale: iPhone 8 și iPhone X. Al doilea model este de-a dreptul revoluționar.

Poți face emoji-uri animate cu camera de pe iPhone X. 

Face ID de pe iPhone X funcționează pentru autentificare, pentru Apple Pay și se adaptează în timp (în caz că ții telefonul atât de mult timp). Conform Apple, poate funcționa și dacă ai capul acoperit. Apple mizează mult pe camera TrueDepth de pe iPhone X.

Apple susține c-a lucrat cu mulaje de fețe, ca să nu poată fi înșelat sistemul. Astfel, sigur o poză nu va păcăli camera. Sau cel puțin în cuvintele lui Phil Schiller nu poate fi păcălită. Vom vedea la teste. E o șansă în 50.000 ca o persoană să îți poată debloca telefonul cu amprenta. Pe iPhone X, cu Face ID, e o șansă la un milion ca cineva să-ți deblocheze telefonul cu fața sa.

Procesorul A11 Bionic din iPhone X are un procesor neural, care îți analizează fața foarte bine și creează un model exact. Astfel, ai hardware specializat care să-ți recunoască fața, nu doar o cameră video ca în celelalte telefoane. Procesorul neural poate executa 600 de miliarde de operațiuni pe secundă. Procesarea e în timp real, așa că ar trebui să fie rapid. Ar trebui.

Butonul din lateral te ajută să lansezi ușor Siri, ca să îi comanzi. Când vine vorba de deblocare, ai Face ID. Te uiți la telefon și te… recunoaște. iPhone X are TrueDepth camera, ca să îți scaneze 3D camera. Și are alte electronice înghesuite în partea superioară, după cum vezi mai jos.

Ecranul se întinde pe toată fața, mai puțin partea de sus. Nu are buton Home, dar apeși pe ecran și îl activezi. Este un tap to wake care se folosește de 3D Touch. Sunt tot felul de gesturi ca să navighezi. De exemplu, un swipe de la bază te duce în ecranul principal. Butonul Power este pe lateral.

 Are un ecran nou: Super Retina. Rezistă la apă, are două camere și 5,8 inci în diagonală, cu o rezoluție de 2.436 x 1.125 pixeli. Are 458 pixeli per inch, cea mai mare densitate de pixeli dintr-un iPhone. Și da, ecranul este OLED.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...