Înveți limba engleză pentru BAC, TOEFL sau studii peste hotare? Vino la Oratorica și beneficiază de cele mai bune cursuri

Alexandra

Să fii un tânăr elev absolvent sau student în ziua de azi înseamnă multă presiune din partea școlii, concurență la universitate, insistențe din partea părinților și coșmarul recurent despre „ce voi face după absolvire”. Aceste proiecții în mintea unui tânăr doar par probleme fără soluții, de fapt succesul îl paște pe fiecare din noi, avem nevoie doar de perseverență și exercițiu.


Să începem de exemplu cu studierea aprofundată a limbii engleze. Azi, engleza pe care o studiem la școală nu mai e suficientă pentru perspectiva de succes pe care ne-o programăm pentru viitorul nostru. Este nevoie de un studiu mult mai aprofundat al limbii pe domenii și profiluri. Dacă ai nevoie de certificări pentru anumite universități din străinătate la sigur ai nevoie de o pregătire mult mai specifică decât ceea ce ți-a oferit până acum manualul convențional de engleză. Și cel mai important, la sigur o să ai nevoie de un profesor calificat.

 

foto Oscar

Și dacă ești în căutarea unui profesor bun și a unor tehnici noi de predare, atunci Oratorica e pentru tine. Succesul centrului Oratorica se datorează în mare parte profesorilor calificați și experienței acestora căpătate în cadrul programelor de schimb educațional și al burselor internaționale. Împreună cu profesorii Oratorica s-a reușit elaborarea de programe interactive pentru elevi și studenți. Competențele lingvistice şi pedagogice ale cadrelor didactice și  experiența vastă din domeniul învățământului ajută la punerea în aplicare a noi practici de predare. Pe lângă pedagogii instruiți la noi în țară, Oratorica oferă șansa de studiere a unei limbi străine prin comunicarea continuă cu un profesor nativ. Astfel, veți fi capabili nu doar să cunoașteți, dar și să gândiți într-o limbă străină.

Ofertele Oratorica pentru tineri

Oratorica vine de fiecare dată cu oferte noi. Dacă ești student, atunci EduCard ți se potrivește de minune, pentru că acesta îți oferă 25% reducere la toate cursurile de limbi străine. Sau economisește pe seama prietenilor și colegilor tăi cu promoția „Invită-ţi prietenul prin care poţi beneficia de o reducere de 200 de lei, invitând o persoană care se va înscrie la cursurile noastre. Promoţia se extinde asupra unui număr nelimitat de persoane pe care le inviți.

 

INVITATI PRIETENUL

Înscrie-te cu cât mai mulţi prieteni şi reducerea ta va fi cu atât mai mare, poate ajunge chiar până la 100%.

La Oratorica elevii mai vin și pentru a se pregăti pentru examenul de Bacalaureat. La acest curs se lucrează doar cu modelele de subiecte cerute la examenul de BAC, astfel încât elevii să fie pregătiți pentru examen sută la sută. Engleza pentru examenul de BAC este un curs intensiv (12 săptămâni a câte trei cursuri pe săptămână) și interactiv pentru viitorii absolvenți, iar metoda de predare este orientată spre rezultate rapide și eficiente. Profesorii din cadrul școlii de limba engleză ajută elevii să înțeleagă care este prioritatea și ponderea itemilor de la examenul de BAC în nota obținută la acest test.

 

BAC2

Ai trecut de BAC deja, și următorul tău scop e o universitate în afara țării? Oratorica organizează pentru tine un curs de pregătire pentru susținerea testului TOEFL, fapt ce te va ajuta mai apoi: fie să aplici la una dintre cele mai prestigioase universități din lume, fie să activezi într-o companie internațională sau să faci din CV-ul tău un „permis” de trecere automată de la o treaptă la alta pe scara carierei tale.

 

TOEFL

Succesul tău în studii și carieră depinde doar de eforturile pe care le depui tu însuți. Este important să te poți integra într-o societate globalizată, dar este și mai important să înregistrezi succese în ceea ce faci. De ce nu ai investi azi în viitorul tău? Începe cu studierea unei limbi străine.

Pentru detalii sună acum la:  079 00 77 46 (Fil. Buiucani), 060 73 55 33 (Fil. Botanica) 078 80 90 58 (Fil. Râșcani), 078 76 50 00 (Fil. Ciocana).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente