Prima versiune: Care ar fi cauza decesului femeii, dispărută în excursie la Țâpova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Femeia dispărută sâmbătă într-o excursie la Țâpova a fost găsită fără suflare lângă o cascadă din apropriere, iar prima versiune a polițiștilor este că aceasta ar fi căzut de pe o stâncă.

În urma unei operațiuni de căutare efectuate de 6 grupuri de alpiniști și chinologi, a fost descoperit trupul neînsuflețit al tinerei, care se afla lângă Cascada Moartă.

„Cadavrul a fost depistat într-o zonă greu accesibilă unde sunt mai multe stânci și câteva cascade. Prima versiune a anchetei, după examinarea cadavrului este că persoana respectivă a decedat în urma căderii de la înălțime. Cu această versiune preventivă a fost deplasată la fața locului grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Rezina. În același timp, am invitat medicul legist care va face toate expertizele pentru a stabili care sunt cauzele care au provocat decesul doamnei respective. Persoana a fost găsită la o distanță de jumătate de kilometru de la locul acelui camping, unde erau și celelalte persoane”, susține Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct IGP pentru Pro TV.

Amintim că, femeia de 31 de ani a dispărut sâmbătă după ce a mers în excursie la Țâpova cu un grup de persoane, pe care le-a cunoscut pe o rețea de socializare. Aceasta era originară din raionul Ialoveni și avea 2 copii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...