Sala cu Orgă deschide a 40-a stagiune cu noi concerte și surprize pentru public

Foto: afisha.md

Sala cu Orgă din Chișinău deschide a 40-a stagiune de concerte joi, 21 septembrie. Toți iubitorii artei sunt invitați să audieze muzică de calitate, în interpretarea muzicienilor autohtoni și internaționali.

Noul sezon muzical începe cu un concert vocal – simfonic, susținut de Orchestra Națională de Cameră, sub bagheta maestrului Cristian Florea și Corul Național de Cameră, condus de Ilona Stepan.

Primul concert al stagiunii va fi unul neobișnuit, fiind marcat de prezența invitatului special al serii, contrabasistul Wolfgang Güttler din Germania, prim-conrabasist al Filarmonicii din Berlin. Publicul meloman va avea excepționala ocazie să asculte pagini celebre din creația lui AntonioVivaldi și Johann Sebastian Bach, compuse pentru violoncel și vioară, interpretate la contrabas. Un moment unic al serii va fi și duetul solistic Wolfgang Guttler /Cristian Florea.

Principalul program al serii este:
# Concert în Re major pentru violoncel și orchestră, RV 230 de J.S. Bach;
# Concert pentru două viori și orchestră, BWV 1043 de A.Vivaldi și Dixit Dominus pentru soliști, cor și orchestră de A. Vivaldi, în ale cărui partiții solistice vor evolua soprana Tatiana Costiuc, mezzo-soprana Lilia Istratii, tenorul Victor Novițchi și baritonul Andrei Otean.

Reprezentațiile vor avea loc pe scena Centrului Cultural Odeon, edificiul Sălii cu Orgă fiind în reparație.

Concertul va începe la ora 18.30, iar biletele pot fi cumpărate la casa de bilete a Sălii cu Orgă și online, pe iticket.md. Prețul biletului – 100 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente