Ai între 14 și 19 ani și dorești să faci schimbări în școala ta? Fii parte din Uniunea Elevilor din Moldova și dă viață ideilor tale

Foto: Hill House

Uniunea elevilor din Moldova deschide aplicările pentru toți doritorii de a face parte dintr-un colectiv mare de elevi, dornici de a îmbunătăți calitatea studiilor în școlile din care vin. Dacă ai și tu idei și dorință, nu ezita să devii parte din echipă!

Uniunea Elevilor din Moldova (UEM) este o asociație creată de către elevi și coordonată în exclusivitate de aceștia. Aplicările pentru viitorii membri au luat start, iar cei mai buni candidați vor fi selectați până la începutul lunii octombrie.

Uniunea elevilor din Moldova este structura ce reprezintă interesele elevilor pe parcursul dezvoltării țării, care generează noi nevoi sau agravarea celor existente deja.  UEM vine să creeze o rețea dintre liceele țării pentru implementarea anumitor proiecte finanțate de minister sau din granturile ambasadelor/fundațiilor.

UEM are ca scop:
# Intermedierea relaţiei dintre elevi şi autorităţi
# Facilitarea integrării sociale a elevilor
# Furnizarea de bunuri şi servicii publice;
# Reprezentarea intereselor de grup în societate.

Dacă dorești să faci parte din echipă, trebuie să îndeplinești următoarele criterii:
# Vârsta corespunzătoare. Deși toți elevii își pot dori să facă o schimbare, UEM se bazează pe lucrul doar cu elevii cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani.
#Entuziasm.
#Dorința de a face o schimbare în școala ta.

Deadlineul aplicărilor este data de 3 octombrie. Nu rata șansa și completează acest formular. Mai multă informație despre Uniune, poți găsi pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente