/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Tânăra dispărută la Țipova a fost găsită moartă lângă o cascadă

missing
12 septembrie 2017, ora 14:07

Update 14.24: Din informațiile preliminare, femeia ar fi căzut într-o grotă. În acest moment, alpiniștii încearcă să-i recupereze trupul, iar polițiștii nu au acces pentru că e o zonă periculoasă.

Știrea inițială: Irina a dispărut în timp ce se afla în excursie la mănăstirea Țipova cu câțiva prieteni, care practicau yoga. Duminică, 10 septembrie, un coleg a observat că Irina a dispărut. A fost sunat soțul acesteia, care a anunțat poliția. Femeia locuia în orașul Ialoveni și avea doi copii.

La fața locului pentru misiunea de căutare au fost antrenați 59 de salvatori dintre care alpiniști și chinologi formând 6 grupuri de lucru. Pentru stabilirea locului aflării persoanei au lucrat polițiști din cadrul Inspectoratului General de Poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram