Actualitate

Zodii care nu se suportă între ele. Se au ca şoarecele şi pisica! Conflictele lasă urme adânci

Berbec şi Taur

Deşi au anumite lucruri în comun, cum ar fi încăpăţânarea, Berbecul şi Taurul sunt poli opuşi în multe feluri. În timp ce nativului Taur îi place să se relaxeze în timpul liber, nativul Berbec tinde să privească acest lucru ca fiind pierdere de timp. Berbecul este tipologia de persoană activă care vrea să fie ocupată mereu, iar Taurul constată că astfel de persoane sunt destul de obositoare după un timp. Berbecul nu are nicio reţinere în a fi direct cu oamenii și poate chiar să îi insulte pe ceilalți, în timp ce Taurul preferă să evite drama şi confruntările.

Capricorn şi Peşti

Persoanele născute sub semnul Capricornului pun preț pe înțelepciune și logică, în timp ce natvii Pești sunt visători incurabili, greu de adus cu picioarele de pământ. Diferența de principii dintre cei doi îi face să ajungă la conflicte usturătoare, care lasă urme adânci.
 

Vărsător și Gemeni

Sunt două semne zodiacale cu o inteligență demnă de apreciat, dar se detestă din pricina orgoliului. Ambii vor să fie în centrul atenției, să îi acapareze pe ceilalți, așa că se provoacă la duel și vor să demonstreze cât sunt de puternici. Uneori, pot fi și prieteni pentru o scurtă perioadă de timp, asta pentru că își dau seama că au interese comune.

Balanță și Scorpion

Nativii Balanță trăiesc în echilibru și armonie, așa că evită, pe cât posibil agresivitatea și conflictele. Pe de altă parte, nativii Scorpion ar trece peste orice obstacol pentru a realiza ce și-au propus iar dacă cei născuți în zodia Balanță nu sunt de acord cu ei, ar fi în stare să îi elimine din joc.

Rac și Săgetător

Nativii Rac sunt persoane foarte statornice, care nu își schimbă peste noapte gândurile, ideile sau preferințele. Uneori, ei preferă să se retragă în cochilia lor și să se ascundă de oricine i-ar putea răni. Pe cealaltă parte a baricadei, nativul Săgetător este foarte prietenos și carismatic iar faptul că nu reușește să îl înțeleagă pe cel născut în zodia Racului îl frustrează enorm. Între cei doi pot avea loc discuții aprinse din care, cu siguranță, nativul Rac nu iese învingător.

clickpentrufemei.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *