MAEIE declară: Niciun moldovean nu a avut de suferit în urma uraganelor din Statele Unite ale Americii

14473968

Furia naturii provoacă daune incredibile Statelor Unite ale Americii. În contextul uraganelor Irma și Harvey care se produc în această perioadă în SUA, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că printre victime nu se află cetățeni moldoveni.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a declarat că potrivit informațiilor oferite de Ambasada Republicii Moldova în SUA, niciun cetățean moldovean nu a avut de suferit și, de asemenea, nimeni nu a alertat delegația moldovenească în legătură cu potențiale incidente.

În acest context, Ambasada recomandă cetățenilor moldoveni să evite pe cât posibil deplasarea în zona afectată de calamitate, iar persoanelor care își au domiciliul sau reședința în aceeași regiune, să dea curs solicitărilor autorităților de evacuare, precum și de adăpostire.

În cazul situațiilor de urgență, cetățenii Republicii Moldova, pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Washington: +1 202 390 03 92.

Citiți și despre uraganul Irma și despre dispariția oceanului din Bahamas provocată de forța uriașă a uraganului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente