/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Leancă, despre nominalizarea lui Sturza la funcția de ministru al Apărării. „Este o responsabilitate imensă”

missing
12 septembrie 2017, ora 11:50

„Pentru PPEM, nominalizarea vicepreședintelui partidului, Eugen Sturza, la o funcție atât de importantă, ca cea de Ministru al Apărării este o responsabilitate imensă”, a scris Leancă e Facebook.

Vicepreședintele Parlamentului susține că, această instituție are nevoie de o reformă profundă, de modernizare și de întărirea cooperării cu partenerii strategici ai Republicii Moldova. „Am toată încrederea în Eugen și îi vom oferi tot sprijinul politic al PPEM pentru a reuși să îndeplinească aceste obiective”, a mai adăugat Leancă.

Reamintim că, Vlad Plahotniuc a înaintat astăzi candidatura lui Eugen Sturza la funcția de ministru al Apărării. Declarația a fost făcută în cadrul breafingului săptămânal al PD.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram