17:14:49 24.04.2024
Stiri

Portalul pe care părinții urmau să-și înscrie copiii online la grădinițele din Chișinău a PICAT la câteva zile de la lansare: Ce se va întâmpla cu cererile depuse

Social 12.09.2017 10:40 Vizualizări3083 Autor: Ziarul National
Portalul pe care părinții urmau să-și înscrie copiii online la grădinițele din Chișinău a PICAT la câteva zile de la lansare: Ce se va întâmpla cu cererile depuse


Înscrierea în rând la grădinițele din capitală este efectuată, începând cu 4 septembrie curent, exclusiv online pe portalul egradinita.md. Părinții care au mers în luna august curent la direcțiile de sector din domeniul educației nu au putut să-și pună copiii în rând ca până acum, aceștia fiind trimiși acasă și puși să aștepte lansarea acestui portal din luna septembrie. Numai că, la o săptămână după ce a fost lansat, site-ul nu mai este funcțional.

„Înscrierea este temporar sistată. Toate cererile care au fost înregistrate până la momentul actual urmează a fi procesate după convocarea consiliuliui pentru fiecare instituție și vor fi trimise intrucțiuni prin e-mail. Cererile care au fost acceptate și au primit număr de ordine, vor fi reevaluate, deoarece numerele de ordine trimise anterior nu au fost atribuite corect din motive tehnice”, se arată acum pe portalul egradinita.md.



„Astăzi nu lucrează. Sunt niște lucrări tehnice. Vă rugăm să mai așteptați un pic”, ne-a spus o doamnă care a răspuns la unul dintre numele afișate pe site-ul respectiv.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, șeful Direcției generale Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău, Alexandru Fleaș, a confirmat faptul că portalul ar vea acum o problemă tehnică, specialiștii lucrează și au nevoie de „câteva zile pentru a o înlătura”.

„Când a fost testat, site-ul funcționa. Acum a apărut o problemă tehnică. Numerele de ordine primite de către părinții care și-au înregistrat copiii online vor rămâne valabile. Vor primi încă o dată e-mail de confirmare”, a dat asigurări Alexandru Fleaș.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md