/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Mai multe blocuri din Capitală, fără bobine la lift. Hoții, la pușcărie, iar locatarii vor compensa paguba

missing
11 septembrie 2017, ora 17:25

Au vrut să facă un ban grămadă, dar au ajuns după gratii. Câțiva hoți din capitală au furat bobinele de frână de la mai multe lifturi și au încercat să le vândă, acestea conținând cupru. Locatarii sunt revoltați. Acum ei sunt nevoiți nu doar să urce la etaj pe jos, dar și să plătească pentru restabilirea lifturilor.

Nouă ni s-a spus să achităm undeva în jur la 80 de lei pentru că ceva s-a furat de sus”;

Patru august, la șase seara nu mai lucra, în 15 minute fiica s-a ridicat la etajul patru și lucra și la fără 15 șase nu mai lucra. A coborât și…”;

Ne este furată bobina de frână. O să trebuiască să strângem bani – câte 40 de lei și să facem”.

Municipalitatea nu poate face nimic decât să anunțe despre aceste furturi.

„La strada Traian 8 la CCL 72 le-a fost furată iarăși acestă bobină de frână. Interesant că toate aceste furturi sunt într-o zonă foarte apropiată una de alta”, a declarat Igor Munteanu, șef adjunct direcția locativ-comunală.

Bănuiții care ar fi furat bobinele de frână au fost reținuți. Este vorba de doi bărbați de 32 și 35 de ani, anterior documentați și pentru alte contravenții. Indivizii sunt cercetați penal pentru furt și riscă fie o amendă de până la 27 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 4 ani de închisoare. Reinstalarea unei astfel de bobine costă de la 1500 la 2000 de lei. Săptămâna trecută alte patru blocuri au rămas fără bobine de frâne la lifturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram