Ești student la jurnalism, comunicare, marketing sau relații publice? Obține un stagiu de voluntariat într-un mediu internațional

Marketing01-0815
Foto: BusinessMirror

Iți dorești o carieră în domeniul marketingului, comunicării și a PR-ului? FSEA iți ofeă cel mai bun mod de a obține experiență într-un domeniu ce se extinde atât de repede, să lucrezi într-un mediu internațional, să interacționezi cu oameni de afaceri și să fii implicat în proiecte importante.

Despre FSEA:

Alianța Întreprinderilor Străine Mici în Moldova (FSEA) este o asociație patronală bazată pe calitatea de membru fondată în martie 2016 de trei antreprenori americani. Misiunea acestora este de a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri favorabil pentru dezvoltarea  întreprinderilor mici și mijlocii care activează în Republica Moldova.

Responsabilități:

Se caută o persoana care sa mențină un brand puternic pentru FSEA, și asta include comunicare externă și activități de marketing pe rețelele noastre de socializare, menținerea paginii web, scrierea noutăților, participarea la evenimentele noastre, promovarea FSEA și menținerea unei legături puternice cu membrii și partenerii alianței.

Livrabile și termene:

Acest internship este deschis pentru următorul an de studii aproximativ 5-8 ore pe săptămână, unde veți lucra la diverse proiecte pe partea de comunicare și le veți raporta Directorului Executiv FSEA.

Sunt necesare creativitatea în scris, cunoștințe de limbă engleză și româna avansat, și cunoștințe în mediului online. Pentru celelalte lucruri, vei fi ajuta să dobândești toate abilitățile care iți vor fi de mare folos în cariera ta!

Modalitate de aplicare

Pentru a aplica trebuie să trimiți CV-ul tău și o scrisoare de intenție răspunzând la întrebarea „De ce eu aș fi cel mai bun pentru internshipul acesta?” la [email protected], Liliana Busuioc, FSEA Executive Director

Pentru mai multe informatii despre FSEA intrați pe site-ul: www.fsea.md

Termenul limită 17 septembrie 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente