/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Nadal a cucerit trofeul US Open. Tenismenul s-a ales cu un cec de 3,7 milioane de dolari

missing
11 septembrie 2017, ora 16:32

Tenismenul spaniol Rafael Nadal și-a confirmat încă odată poziția de lider în clasamentul mondial, cucerind cel de-al treilea titlu US Open și cel de-al 16 turneu de mare șlem în carieră. În marea finală disputată la New York, ibericul a trecut fără emoții de sud africanul Kevin Anderson în 3 seturi, scor 6-3, 6-3, 6-4.

Nadal l-a înfruntat fără emoții pe adversarul său, aflat la prima prezență într-o finală a unui turneu de prestigiu. Ocupantul locului 15 ATP, nu a avut nici o șansă de brake, în timp ce spaniolul a profitat de serviciile sale puternice.

Tenismenul, de 31 de ani, și-a mai asigurat alte 2 trofee de la turneul US Open, în anii 2010 și 2013: „Desigur, personal, sunt impresionat de ceea ce se întâmplă în acest an. Acum, după câțiva ani de probleme, accidentări, poate și erau momente când nu jucam bine”.

Rafael Nadal a împărțit astfel turneele de Grand Slem din acest an cu rivalul său, Roger Federer. Elvețianul a cucerit în acest sezon turneele de la Australian Open și Wimbledon, în timp ce spaniolul – Roland Garros și, mai nou, US Open.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram