(FOTO) Cum recunoşti un articol vestimentar de proastă calitate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un design frumos sau o reducere consistentă nu sunt singurele lucruri de care ar trebui să ţinem cont la achiziţionarea unui produs. Un fermoar de plastic, cusăturile slabe sau butonierele făcute în grabă sunt doar câteva trucuri care trădează calitatea unui produs.

Atunci când cumpărăm o nouă rochie, cămaşă sau orice alt tip de articol vestimentar, dorim să cumpărăm un produs de calitate. Cu toate acestea, nu de puţine ori constatăm că hainele se micşorează sau se deteriorează chiar după prima spălare. Pentru a vă ajuta să identificaţi un produs de calitate chiar înainte de cumpărare, BrightSide.me propune următoarele trucuri:

Atenţie la calitatea bumbacului

Strângeţi ţesătura în pumn pentru câteva secunde. Dacă după ce îi daţi drumul arată ca o hârtie mototolită, înseamnă că a fost tratată cu un agent special pentru a-şi păstra forma. Astfel de haine vor începe să se deterioreze după prima spălare.

Verificaţi cusătura

Articolelel vestimentare de calitate au cusături dense. Dacă articolul pe care urmează să-l achiziţionaţi cusăturile are ţesături acre prezintă goluri, aveţi în mână un produs care nu va rezista în timp.

Fermoare din plastic versus fermoare metalice

Asiguraţi-vă că achiziţionaţi haine şi accesorii cu fermoare metalice. Orice producător care se respectă va opta pentru astfel de accesorii.


Ţesătura prea elastică

O ţesătură de calitate îşi va păstra întotdeauna forma. Dacă la un simplu test, ţesătura îşi pierde forma, vă uitaţi la un produc de calitate îndoielnică.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...