/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Veste bună pentru călători! Ar putea fi relansată o cursă aeriană directă dintre Moldova și Belarus

missing
11 septembrie 2017, ora 13:40

Oficialii au accentuat mai multe aspecte benefice care vor rezulta din relansarea unei curse directe dintre țări. asupra acestui subiect. De asemenea, s-a făcut și un schimb de opinii cu privire la dezvoltarea unui parteneriat strategic de cooperarea în domeniul transportului rutier și aerian între cele două state.

Oficialii s-au referit la subiectele privind liberalizarea transportului rutier în regim bilateral și tranzit, precum și modificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Belarus cu privire la serviciile aeriene, semnat la Chișinău, la 12 septembrie 1995.

La finalul întrevederii, s-a convenit necesitatea impulsionării cooperării între grupurile de lucru și comisiile mixte dintre ambele state.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram