Sectorul în care s-au produs cele mai multe avarieri în zilele de odihnă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe parcursul zilelor de weekend, colaboratorii „Apă-Canal Chişinău” au executat lucrări de remediere a 42 de avarieri la reţelele de apeduct, cu diametrul cuprins între 50-300 mm. Totodată, au fost realizate lucrări de înlăturare a blocajelor la reţelele de canalizare conform celor 62 fişe de lucru deschise. Cele mai multe avarii au avut loc în sectorul Botanica.

Pentru ziua de 11 septembrie, curent, sunt deschise 35 fişe de lucru pentru lichidarea avarierilor la reţelele de apă, produse pe mai multe străzi din capitală.

În scopul executării unor lucrări de remediere a avarierilor la reţele, pe câteva străzi sunt prevăzute deconectări de apă. Totodată, sunt înregistrate 32 de situaţii de avariere la reţelele de canalizare, pentru care, de asemenea, sunt prevăzute un şir de lucrări care vor fi efectuate pe parcursul zilei curente.

Echipele de intervenţie depun eforturile necesare pentru ca toate avarierile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare să fie remediate în timp util.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...