/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Bani necontabilizați, marfă fără acte și băuturi dubioase, depistate la două magazine alimentare din Capitală

missing
11 septembrie 2017, ora 10:43

În urma cercetărilor întreprinse la fața locului polițiștii au depistat marfă fără acte de proveniență, registre cu înscrisuri de ciornă, persoane angajate neoficial, precum și mijloace financiare necontabilizate. Astfel, urmează a fi sesizate instituțiile competente din domeniul alimentației publice și de ordin economic, pentru luare de atitudine în privința factorilor de decizie.

Acţiunile poliţiştilor au avut loc în cadrul planurilor de relevare, documentare şi combatere a circuitului ilegal a băuturilor alcoolice, produselor conrafăcute, precum şi asigurarea măsurilor de protejare a consumatorilor şi producătorilor autohtoni.

Respectiv, în temeiul probelor documentate şi ridicate de la faţa locului poliţiştii urmează să aplice sancţiuni persoanelor cu funcţie de răspundere din cadrul întreprinderilor, în mărime de până la 15 000 lei.

Poliţia Capitalei desfăşoară acţiuni de acest gen pe tot teritoriul administrativ, iar agenţii economici sunt avertizaţi să respecte cu stricteţe legislaţia în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram