Primăria Chişinău pierde câte 10 mii de lei atunci când sunt organizate evenimente în PMAN

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Regia Transport Electric Chișinău înregistrează pierderi de până la 10 mii de lei în zilele în care în Piaţa Marii Adunări Naţionale sunt organizate manifestații.

Şeful Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, declară că de fiecare dată când sunt organizate manifestații în PMAN traficul rutier are de suferit, întreprinderea municipală înregistrând pierderi de până la 10 mii de lei.

„Evenimentele care sunt organizate în PMAN sunt cunoscute din timp şi noi aducem la cunoștința călătorilor informații despre transportul sistat şi despre traseele modificate. Ne conformăm situației create, când sunt asemenea evenimente. Parcurgem mai multi kilometri, care aduc cheltuieli suplimentare. Pentru fiecare manifestație este un calcul aparte. Sunt pierderi de 5 – 10 mii de lei”, a declarat Margoci în cadrul şedinţei săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău.

Tot astăzi, primarul interimar Nistor Grozavu s-a arătat deranjat de mizeria rămasă după evenimentul de sâmbătă organizat în PMAN, mai exact de culorile care nu au fost deocamdată șterse de pe asfalt.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...