/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ O companie românească a creat o aplicaţie care te învaţă limbi străine cu ajutorul realităţii virtuale

missing
10 septembrie 2017, ora 15:10

MondlyVR este prima platformă de acest gen care să se folosească de tehnologia VR şi le permite utilizatorilor săi să interacţioneze cu personaje virtuale în mai mult de 30 de limbi diferite. Totul se bazează pe un chatbot care funcţionează cu ajutorul recunoaşterii vocale.

În plus, aplicaţia care se foloseşte de realitatea virtuală poate recrea situaţii care pot surveni în viaţa reală şi te învaţă astfel cum să vorbeşti altă limbă prin intermediul practicii. De asemenea, ea te şi notează în funcţie de performanţele tale în ceea ce priveşte pronunţarea cuvintelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram