Jambon din portbagaj. Cum un ministru al Agriculturii promovează producţia autohtonă// VIDEO

Ministrul Agriculturii din România, Petre Daea, laudă calitățile cărnii de porc de Bazna, una din rasele românești de porci. Pentru a-și întări spusele, ministrul a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care mănâncă jambon de porc de Bazna chiar din portbagajul unei mașini.

Câteva clipe edificatoare în ceea ce privește gustul și savoarea cărnii de porc din rasa Bazna!”, a scris Petre Daea, care a postat clipul pe pagina sa de Facebook.

Digi24.ro precizează că ministrul este în vizită în județul Alba. El a mers la o fermă din Bucerdea Grânoasă, unde sunt crescuți porci din rasa Bazna, oi și păsări.

În asemenea condiții de trai, practic animale crescute în libertatea câmpului, normal că este foarte bună și prolificitatea lor. Iar savoarea și gustul cărnii obținute astfel sunt deosebite!”, a scris ministrul pe Facebook.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.