(foto, video) Tot ce trebuie să știi dacă mergi la Festivalul Culorilor 2017: zone, pudră, invitați, regulament

IMG_8011

Astăzi, Piața Marii Adunări Naționale va găzdui Festivalul Culorilor Darwin, un eveniment unic, cu mii de fani, DJ mondiali, o scenă grandioasă și cel mai important – pudră neon!

# Zonele de pe arena festivalului 

În arena Festivalului vor fi organizate: 2 zone de relaxare, 2 zone cu selfie boxuri, 3 zone food&drinks, inclusiv apă, cafea, bere, energizante, gustări și o nouă surpriză – burgere de la Barbar!

harta

# Pudra – 100% naturală

În 2017, băgăm în distracție pudra neon, la doar 30 de lei plicul, care va fi disponibilă la toate corturile în ziua evenimentului. Pudra colorată Holi conține 99,5% făină de porumb, 0,50% culori comestibile și este 100% naturală. Particulele au fost testate în laboratoare adaptate la standardele Centrului Național de Sănătate Publică. Este un produs cosmetic complet biodegradabil, non-toxic, antialergic și oferă un contrast maxim de culoare, pentru ca experiența ta la Festivalul Culorilor Darwin să rămână de neuitat!

# Este interzis să arunci pudra Neon UV Holi în ochi sau să inhalezi particulele de praf.

1-emotii-42

# Invitați

De la trap și EDM, la crunk, future bass și progressive house! Intră într-un ocean de culori și emoții, alături de Darwin, prietenii tăi și Ferreck Dawn, Manuel Riva, Formal One, Alexander, Invaders, și desigur Fedde le Grand!

collage.jpg1111

# Scenascena

# Biletele pot fi procurate în ziua evenimentului la toate corturile instalate pe teritoriul festivalului.

# Este interzis accesul cu altă pudră colorată decât decât cea comercializată la corturile instalate pe teriotoriul festivalului.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente