(video) Patru tinere din Moldova au cucerit jurații de la „Vocea României”. Iată cine sunt și cum au evoluat

collage

Axenia Sova, Catarina Sandu și Neonela Duplei sunt trei tinere din Moldova care merg mai departe la concursul „Vocea României” de la Pro TV, după prima emisiune a sezonului șapte.

Catarina Sandu, o tânără talentată originară din  Republica Moldova a cucerit jurații de la un show de talente din România, scrie noi.

Aceasta a reușit să ajungă la inimile a trei jurați din cadrul concursului „Vocea României”, iar într-un final a optat să mearcă în echipa lui Adi Despot. Tînăra de 21 de ani este din Chișinău și de 3 ani face canto.

Axenia Sova este moldoveanca care a deschis sezonul 7 la show-ului „Vocea României” și a reușit să ajungă la inima tuturor celor patru jurați. Axenia a impresionat juraţii cu piesa „All the jazz” , iar pentru ea s-a dat marea bătălie. Într-un final, Axenia a decis să își continue parcursul în echipa lui Tudor Chirilă.

Axenia este absolventa Colegiului de muzică din Chişinău, iar la vîrsta de 21 de ani s-a mutat la Cluj. Tot aici a studiat la Academia de Muzică, percuţie şi xilofon.

Neonela Duplei este cea de a doua moldoveancă care a reușit în prima ediție din sezonul 7 a show-ului „Vocea României” să întoarcă două scaune din cele patru cu piesa „Hora din Moldova”.

Moldoveanca are 29 de ani, iar muzica pentru ea este un hobby. Aceasta a ales să meargă în echipa Loredanei Groza.

A patra concurentă din Republica Moldova este Ana Munteanu, care a interpretat melodia „Bensonhurst Blues”. Acesta a reușit să întoarcă trei scaune ale juraților chiar dacă în fața ei se afla o cortină, iar membrii juriului nu i-au văzut fața decât la sfârșitul melodiei. Smiley a mărturisit că nu a apăsat pe buton atât de repede niciodată.

Tânăra a câștigat „Moldova are talent ” în anul 2014 și are doar 16 ani. Ea a decis să se alăture echipei lui Smiley.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente