(FOTO) Încă o transformarea fizică dramatică a lui Christian Bale pentru un nou rol

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Christian Bale este cunoscut pentru schimbările fizice extreme prin care a ales să treacă pentru diferite roluri. De data aceasta actorul s-a îngrășat pentru a portretiza un fost vicepreședinte al Statelor Unite, Dick Cheney.

Pentru filmul „Mașinistul”, din 2004, Christian Bale a slăbit 27 de kilograme în patru luni. El consuma atunci o ceașcă de cafea și un măr sau o conservă de ton pe zi, notează The Telegraph.

Acum, actorul de 43 de ani, trece printr-o altă schimbare dramatică pentru a interpreta rolul fostului vice-președinte american Dick Cheney, pentru filmul biografic „Backseat”. Filmările încep luna aceasta.

Christian Bale a atras atenția, săptămâna aceasta, când era prezent la un festival de film din Colorado și arăta foarte diferit. Actorul se îngrășase considerabil și și-a vopsit sprâncenele pentru a-l portretiza pe Dick Cheney.

Backseat” va prezenta importanța lui Dick Cheney în timpul administrației Bush. Republicanul a fost numit cel mai influent vicepreședinte din istoria Statelor Unite pentru rolul pe care l-a jucat în conturarea legilor care au apărut după atacul terorist din 9 septembrie, 2001.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...