Acum că interfaţa de Facebook nouă, cu fiecare comentariu încadrat într-o bulă de chat, a ajuns la mai mulţi utilizatori, compania pare să testeze posibilitatea de a colora fiecare bulă în parte, după bunul plac al utilizatorului care adaugă comentariul. Practic, oricine va putea adăuga noi culori pe un fir de comentarii, lucru care nu va fi obligatoriu plăcut din punct de vedere vizual, dacă fiecare comentariu în parte este de o altă culoare.

Această funcţie nu a fost prezentată în mod oficial sau menţionată de Facebook direct, ci pur şi simplu a apărut pe conturile câtorva dintre utilizatorii din Statele Unite. Aceştia pot adăuga comentarii colorate la orice articol de pe reţeaua de socializare, iar ceilalţi utilizatori pot să le vadă exact aşa cum sunt, chiar dacă nu pot adăuga la rândul lor comentarii similare.

Statusurile colorate au debutat anul trecut pe Android, după care au făcut tranziţia pe iOS şi pe desktop, deci este posibil ca şi funcţia de comentarii colorate să aibă o evoluţie similară, de la dispozitiv la dispozitiv.