Renato Usatîi: Igor Dodon e jalnic. Este întrebat despre revoluţie, dar el spune despre stabilitate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Igor Dodon este jalnic. La briefingul de presă, este întrebat despre revoluţie, dar el spune că este necesar să păstrăm stabilitatea. Aşa a comentat prestaţia şefului statului, preşedintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. Acesta se întreabă de are în vederea Igor Dodon atunci când spune despre stabilitate şi spune că „e clar” cu protestul lui „naţional”, preconizat pentru 24 septembrie.

„Este deja data de 8, iar el aşa şi nu s-a decis să se adreseze către popor cu îndemnul. Spune că va îndemna doar dacă nu vor rămâne alte variante posibile. Ce fel de variante? Noi alegeri convenite cu Plahotniuc? Guvernul, învestit ilegal la miezul nopţii, în timpul protestelor la care a participat şi Dodon, îşi şterge picioarele de şeful statului. Iar astăzi, acest Guvern îi dă de înţeles preşedintelui că a fost utilizat şi mai mult nu e nevoie de el. Îi indică direct locul său. Dodon însă, se cere înapoi „în burghezie”. În „stabilitate””, a comentat politicianul de opoziţie pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, potrivit lui Usatîi, comportamentul lui Dodon „este o ruşine pentru întreaga ţară, pentru că şeful statului nu e doar o funcţie, dar şi un simbol”. „Vladimir Putin a spus cândva, că în politică nu poţi arăta slăbiciune, pentru că cei slabi sunt bătuţi. Păcat că Igor Dodon s-a adeverit incapabil de a urma acest sfat deştept”, a conchis liderul „Partidului Nostru”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...