/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cazul Braguța. DIP anunță că doi funcționari au fost concediați, iar unul s-a ales doar cu o mustrare

missing
08 septembrie 2017, ora 17:19

Astfel, pentru atitudinea neglijentă față de îndeplinirea obligațiunilor funcționale șefului adjunct al Penitenciarului nr.16-Pruncul și șefului Serviciului medical al Penitenciarului nr.13-Chișinău li s-a aplicat sancțiunea disciplinară concediere din sistemul penitenciar, iar șefului adjunct al Serviciului medical al Penitenciarului nr.13-Chișinău i s-a aplicat sancțiunea disciplinară mustrare.

Materialele acumulate în rezultatul cercetării de serviciu au fost expediate în adresa organelor procuraturii pentru a decide în contextul cercetărilor penale declanșate.

Departamentului Instituțiilor Penitenciare precizează că a inițiat o cercetare de serviciu pe cauza decesului deținutului Andrei Braguța în Penitenciarul nr.16-Pruncul la data de 26 august 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram