Eşti interesat de lumea afacerilor şi vrei să interacţionezi cu titanii acestui domeniu? Vino la conferința Business Drive

21371274_1621798461188156_3887763322125118990_n

JCI Moldova revine la Chișinău cu seria de conferințe Business Drive. Tekwill este destinaţia unde se vor aduna antreprenorii și tinerii activi din Republica Moldova, dar și toţi oamenii interesați de mediul afacerilor.

Speakerii conferinței sunt:

# Andy Szekely: antreprenor, autor de cărți despre antreprenoriat și speaker profesionist din România, cu o experiență de 20 de ani în educația oamenilor maturi.

# Corneliu Său: co-fondatorul fabricii de mobilă TANDEM. Antreprenor 24 din 24, și un adevărat bagaj de lecții despre business. Reprezentant al speakerului Nr. 1 în lume Tony Robbins.

# Ilie Dercaci: business Trainer în domeniile Time Management, Public Speaking și Comunicare Non-Verbală cu o experiență de șapte ani. Cofondator „Professional Speaker”. Reprezentat Grant Carodone în Moldova.

Speakerii vor vorbi despre procese de afaceri și creșterea profitului, despre comunicare și networking în business, despre echilibru personal și pe ce trebuie să te axezi ca să fii energic, productiv și să îți descoperi potențialul la maxim.

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 120 ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor care doreau să schimbe în bine comunitatea locală. Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat oficial pe data de 29 septembrie 2011. La momentul de față sunt patru comunități locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Hîncești.

Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive

Mai multe detalii despre eveniment, pe facebook. 

Autoare: Lena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente