23:35:46 28.03.2024
Stiri

Candu, despre declarațiile lui Ghimpu: „Are stări EMOȚIONALE puternice. Poate ne vom regăsi într-o viitoare ALIANȚĂ”

Politică 08.09.2017 14:00 Vizualizări1818 Autor: Ziarul National
Candu, despre declarațiile lui Ghimpu: „Are stări EMOȚIONALE puternice. Poate ne vom regăsi într-o viitoare ALIANȚĂ” captură privesc.eu


Spicherul Andrian Candu susține că acuzațiile lui Mihai Ghimpu la adresa Partidului Democrat și liderului acestuia, Vlad Plahotniuc, sunt „lipsite de adevăr”.

„Noi am apreciat și apreciem colegii din PL. Apreciem colaborarea cu Mihai Ghimpu. PL a fost aliatul nostru în coaliția de guvernare și la bine, și la rău. Regretăm faptul că cei din PL au decis să plece din coaliție, dar sperăm ca pe viitor să ne regăsim într-o altă alianță și să acționăm pentru binele oamenilor”, a declarat Candu.

În același context, președintele Parlamentului subliniază că acuzațiile lui Mihai Ghimpu sunt pur și simplu „lipsite de adevăr”. „Are stări emoționale puternice. Aceste acuzații au apărut în momentul în care au devenit cunoscute actele de corupție în sânul partidului. Eu cred că justiția trebuie să-și spună cuvântul și nu e cazul ca politicul să se implice în actul justiției. Tot ce spune domnul Ghimpu sunt niște răbufniri emoționale și nu atitudini politice. Poate vor înțelege și ei măcar în ceasul al 12-lea ce înseamnă lupta împotriva corupției. Această luptă nu trebuie să aibă culoare politică”, a conchis democratul.

Amintim că Mihai Ghimpu a acuzat PD-ul, dar și pe Vlad Plahotniuc că ar sta în spatele arestărilor lui Iurie Chirinciuc și Dorin Chirtoacă, precum și al plecării din fracțiunea PL a lui Iurie Dârda.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md