Mbappe explică de ce a refuzat Manchester City și Real Madrid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Kylian Mbappe este gata de debutul la PSG, atacantul având șanse mari să fie titular în duelul cu Metz, vineri, de la ora 21:45.

În ziua acestei partide, L’Equipe a publicat un interviu cu Mbappe, în care noul star al naționalei Franței recunoaște inclusiv faptul că a refuzat-o pe Manchester City.

„Nu l-am refuzat pe Guardiola, ci am refuzat-o pe Manchester City. Guardiola este un antrenor care respiră fotbal. Pep este un învingător, un antrenor care te motivează foarte bine și te face să joci cu pasiune. La fel este și Unai Emery.

Îmi plac astfel de antrenori. Atât Guardiola, cât și Unai Emery au o adevărată pasiune fotbal și e mai mult decât un job pentru ei”, a spus Mbappe.

Starul din Ligue 1 a admis și că a fost dorit de Real Madrid, explicând de ce a ales să joace pentru PSG.

„Eu vreau să joc mereu, chiar dacă un contract nu poate să îți garanteze asta, indiferent de club. Eu am simțit însă că la PSG aș avea mai multe șanse decât la Real. Sunt francez și am ales un club din Ligue 1, cel mai bun de aici”.

Pentru ca parizienii să rămână în parametrii fair-play-ului financiar, Mbappe a fost doar împrumutat de Monaco, urmând ca vara viitoare gruparea din capitala Franţei să plătească 180 de milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Astfel, Kylian Mbappe va deveni al doilea cel mai scump jucător din istorie, după noul său coechipier, Neymar, achiziţionat de la FC Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...