Actualitate

O basarabeancă va reprezenta România în finala Miss Tourism Universe 2017

În urmă selecţiei naţionale Miss Tourism Universe România 2017, organizată în dată de 8 septembrie la București. Basarabeanca Diana Toma a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Tourism Universe 2017. Competiţie care se va desfăşura în acest an în Beirut, Liban în perioada 14 septembrie – 02 octombrie 2017. Marea finală va avea loc în dată de 30 septembrie. În competiţie vor participa 40 de ţări.

Diana este născută în Chişinău, are 23 de ani, 1.75 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 89-62-91. Tânăra a absolvit Facultatea de Business şi Administrare din cadrul Academiei de Studii Econimice şi vorbeşte 2 limbi străine, engleză şi rusă. Fata este pasionată de călătorii, modeling, design vestimentar, lectură şi sport „Sunt extrem de fericită că am reuşit să mă calific pentru a două oară în finală unei competiţii internaţionale de frumuseţe, să reprezint cu mândrie România în cadrul Miss Tourism Universe 2017. Voi reprezenta România cu onoare şi demnitate în Beirut, promovând turismul, cultură şi traditiiile ţării noastre în faţă a miliarde de telespectatori şi spectatori din întreagă lume, promiţând tuturor românilor să fac tot ce îmi stă în putere pentru a câştigă un loc cât mai important pe podium. Le sunt profund recunoscătoare şi le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut de la bun început, familiei mele pentru încredere şi suport şi agenţiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune şi onoare.

Îmi doresc că şi alte fete din ţară noastă să trăiască acest sentiment de victorie, să-mi urmeze exemplul şi să aducem împreună României cât mai multe titluri câştigate în marile competiţii internaţionale de frumuseţe”, ne-a declarat Diana Toma – Miss Tourism Universe România 2017.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *