Jucătorii de 400 de milioane de euro vor să se ajute reciproc pentru a câștiga Balonul de Aur

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La sosirea lui pe ”Parc des Princes”, în fața unei ”armate” de jurnaliști și fotoreporteri, Kylian Mbappe (18 ani) a spus că și-a îndeplinit un vis, acela de-a juca pentru PSG. Fotbalistul venit de la AS Monaco spune că nu urmărește să câștige Balonul de Aur dar îi va oferi sprijinul noului său coleg Neymar să pună mâna pe râvnitul trofeu.

Odată cu prezentarea sa oficială, Kylian Mbappe a acordat un interviu presei din Hexagon în care vorbește despre noul lui stil de viață, ambițiile sale și dorința de-al ajuta pe Neymar să câștige ”Balonul de Aur”. ”PSG a fost proiectul care mi s-a potrivit cel mai bine. Vreau să învăț, dar, de asemenea, să câștig. Am cele mai mici cifre din vestiar, dar sunt în foame de titluri. Sunt jucători mari aici. Em toate condițiile să cresc aici și să-i bucur pe fani”, a declarat Mbappe imediat după ce a fost prezentat oficial la Paris Saint Germain. ”Nu urmăresc să câștig Balonul de Aur, dar am un coechipier care poate câștiga. Este vorba de Neymar. Deci, în mod individual, scopul meu este de a înscrie goluri și de-al ajuta pe Neymar. El este un fotbalist care ne poate ajuta să câștigăm o mulțime de trofee. Voi face totul pentru a-l ajute să câștige Balonul de Aur. M-ar face fericit, așa m-aș simți”, a spus Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe, noul fotbalist al lui Paris Saint-Germain, ar putea debuta vineri la echipa din capitala Franţei, în meciul de campionat împotriva lui Metz.

Prezentat miercuri pe Parc des Princes, jucătorul de 18 ani s-a antrenat „luni şi marţi cu echipa”, iar miercuri şi joi va face „un antrenament normal cu grupul”, a spus Emery, într-o conferinţă de presă. „Cred că este pregătit să fie în grup şi să înceapă să joace pentru noi”, a spus tehnicianul.

În mercato de vară, PSG l-a cumpărat pe Neymar, de la FC Barcelona, pentru 222 milioane euro, în timp ce Kylian Mbappe a fost împrumutat de la Monaco pentru un sezon, cu opţiune definitivă de cumpărare de 180 milioane euro, dintre care 35 reprezintă bonusuri. Acestea sunt cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...