Peste 80% din ruşi aprobă activitatea lui Putin. De activitatea lui Medvedev sunt mulţumiţi puţin peste 50%

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Activitatea preşedintelui rus, Vladimir Putin, este aprobată de 84% dintre cetăţenii ruşi, în timp ce doar 53% dintre participanţii la un sondaj de opinie se arată satisfăcuţi de activitatea premierului Dmitri Medvedev. Acesta este rezultatul unui sondaj de opinie realizat de Centrul rus de cercetare a opiniei publice (VŢIOM), una dintre cele mai cotate case de sondare a opiniei publice din Rusia.

„Aprobarea activităţii preşedintelui în luna august a fost în medie de 83,5%, conform datelor din 28 august – 3 septembrie – 84,4%”. Notele activităţii şefului Guvernului şi Cabinetului de miniştri au variat puţin. Cota medie pentru ultimele zile din august – începutul lui septembrie în privinţa premierului este de 53,3%, iar a Cabinetului de miniştri, în general – 57,4%”, se arată într-o notă VŢIOM, citată de TASS.

În privinţa instituţiilor publice din Rusia, măsurate lunar, nu se arestă mari discrepanţe: de activitatea Dumei de Stat sunt mulţumiţi 51% din cetăţeni, de cea a Sovietului Federaţiei – 57,7%.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...