Actualitate

Calităţile care-l fac pe bărbat IREZISTIBIL în faţa unei femei

Logica feminină este extrem de greu de înţeles. Nu e de mirare că bărbaţilor le este atât de greu să cucerească inima unei femei. BrightSide.me a realizat o listă de calităţi care vor face orice femeie să-şi piardă mintea. Masculinitatea Masculinitatea este o combinaţie de calităţi precum forţă, curaj şi nobleţe. Acestea reprezintă un set de calităţi cărora femeile inteligente nu le pot rezista. Simţul umorului O glumă poate sparge oricând gheaţa. Totuşi, nu exageraţi, pentru a nu deveni un clovn.
Dacă aveţi un bun simţ al umorului, sunteţi norocoşi – majoritatea femeilor asociază această calitate cu un nivel ridicat al inteligenţei. Atenţia şi grija Oricine iubeşte atenţia şi protecţia. Femeile consideră că aceste calităţi sunt caracteristicile excelente ale unui tată bun pentru copiii săi.

Determinarea

Unele persoane consideră că bărbaţii sunt cei care ar trebui să ia decizii pentru biele amândurora. Există femei cărora nu le place să-şi asume responsabilitatea pentru luarea deciziilor. Dacă vrei să devii un magnet pentru femei, trebuie să fii foarte ambiţios şi sigur pe tine.

Generozitatea

Nu este vorba despre bani. De exemplu, nu toată lumea poate fi generoasă atunci când vine vorba de atenţia oferită. Generozitatea o puteţi arăta făcându-vă partenera să se simtă fericită. Puteţi fi generoşi, arătându-vă dragostea şi exprimând emoţii pozitive.

Romantismul

Nicio femeie nu poate rezista unui bărbat romantic. El îşi transformă viaţa într-o sărbătoare fără sfârşit a sentimentelor şi îşi face partenera să se simtă iubită tot timpul.

Originalitatea

„El nu este ca toţi ceilalţi. El este unic“. Femeile cred că jumătatea lor este unică. Este mai uşor să te îndrăgosteşti de cineva special.

Înţelegerea

Sunt zile când vrei ca cineva să te înţeleagă fără să spui ceea ce simţi. Acest lucru devine posibil, de obicei, când trăiţi împreună ani de zile. Totuşi, veţi întâlni persoane care vă pot face să vă simţiţi ca şi cum vă cunoaşteţi dintotdeauna.

Bunele maniere

Această calitate este o cerere foarte importantă în zilele noastre. Dacă ştiţi şi respectaţi regulile etichetei, aveţi un avantaj semnificativ faţă de ceilalţi.

Inteligenţa

Nu vorbim de IQ aici. Dacă sunteţi un om înţelept şi echitabil care se gândeşte cu atenţie înainte de a lua decizii, probabil că veţi face o părere bună. Unele femei preferă să se relaxeze şi să se bazeze pe deciziile luate de partenerul lor.

Înălţimea În general, femeile preferă să aibă un bărbat care este cu aproximativ 4 centimetri mai înalt decât ele pentru că inspiră masculinitate. În plus, nu vor fi nevoite să renunţe la pantofii cu toc.

Sursa: Adevarul

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *