Maşinile, tot mai sigure: Încă trei vehicule au primit 5 stele EuroNCAP

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Organismul european independent de testare a vehiculelor în timpul unui impact, EuroNCAP, a dat publicității rezultatele obținute de 3 noi modele intrate pe piață în acest an. Toate au obținut câte 5 stele.

Ford Fiesta, Jeep Compass şi Mazda CX-3 au obţinut rezultate remarcabile la ultimul test de impact realizat de EuroNCAP: Modeul Ford din segmentul B a primit 5 stele, calificativ susţinut de un procentaj de 87% în cazul ocupanţilor adulţi, 84% în cazul copiilor din maşină, 64% pentru pietoni şi 60% pentru echipamentele de siguranţă aflate în dotare, scrie capital.ro.

SUV-ul Jeep Compas, a primit din partea specialiştilor EuroNCAP tot 5 stele, asigurând o protecţie de 90% pentru adulţi, 83% pentru copii, 64% pentru pietoni, în timp ce pentru sistemele de siguranţă i-a fost acordat un procentaj de 59%.

Cel de-al treilea model suspus testelor de impact, SUV-ul Mazda CX-5, a primit 90% pentru adulţii din habitaclu, 80% pentru copii, 78% pentru pietoni şi 59% pentru sistemele aflate în dotare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...