/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Recidivist periculos, reținut. A lovit un bărbat cu o sticlă de bere și l-a jefuit

missing
06 septembrie 2017, ora 12:06

Astfel, în seara zilei de 20 august curent, bănuitul ar fi atacat şi lovit cu o sticlă de bere pe un bărbat de 38 ani, în timp ce se deplasa pe strada Alecu Russo, deposedându-l de portmoneul cu bani, carduri bancare şi telefonul mobil. Ulterior, făptaşul a fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută, lăsând victima să zacă la pământ.

Tot el este bănuit că ar fi jefuit în stradă un alt bărbat, deposedându-l în mod deschis de portmoneul cu bani şi telefonul mobil, paguba materială fiind estimată de peste 7 000 lei. Este de menţionat că poliţiştii deţin probe suficiente ce ar demonstra pe deplin vinovăţia lui în aceste două cazuri de infracţiuni grave.

Totodată sunt examinate versiunile, privind complicitatea lui într-un şir de jafuri stradale, în urma cărora au avut de pătimit locuitorii Capitalei. În acest sens sunt desfăşurate investigaţii suplimentare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 ani până la 10 ani.

Poliţia Capitalei a sporit activităţile la compartimentul combaterii şi prevenirii criminalităţii stradale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram