/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Un oficiu de sănătate din Nordul țării, adăpost pentru șerpi. Aceștia apar din pardoseala veche şi deteriorată

missing
06 septembrie 2017, ora 10:21

Larisa Tomenco, asistentă medicală la Oficiul de sănătate din satul Socola, ne-a spus că vara trecută, un pui de şarpe s-a adăpostit în pantofii ei. Femeia susţine că şarpele s-a încolătăcit de picior şi ea nu putea să scape de el, transmite ImpulsTV.

Asistenta medicală spune că ani la rând, vara, şerpii o vizitează chiar la locul de muncă. Femeia crede că în temelia clădirii trăiesc mai mulţi şerpi. Imobilul este vechi, construit încă prin anii 60 ai secolului trecut. De atunci, niciodată nu au fost efectuate reparaţii capitale.

Veronica Guţan, şefa Centrului de sănătate din comuna Vadul Raşcov, în subordinea căruia se află şi Oficiul de sănătate din Socola, spune că problema condiţiilor persistă de decenii. Pe timp ploios, angajaţii de acolo pun diferite vasuri pentru a aduna apa ce curge din tavan.

Despre starea Oficiul de sănătate din Socola s-a vorbit şi la recenta şedinţă ordinară a Consiliului Raional Şoldăneşti.

Pentru reparația clădirii respective ar fi necesari circa un mln de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram