Cele mai noi detalii despre iPhone 8: La ce preţ poate fi cumpărat smartphone-ul Apple ce va fi lansat săptămâna viitoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

iPhone 8 nu va fi ieftin, însă varianta de top ar putea fi echipată cu 512 GB spaţiu de stocare, scrie go4it.ro.

Galaxy Note8 a impresionat nu doar prin design şi capabilităţile sale noi, ci şi prin preţul foarte ridicat pentru un smartphone. Se pare însă că acesta va fi eclipsat complet de către noul iPhone de la Apple, care va avea un preţ de pornire mai mare, conform noilor informaţii neoficiale disponibile.

Până săptămâna viitoare, când Apple va prezenta în mod oficial iPhone 8, acestea sunt singurele detalii credibile referitoare la preţul dispozitivului.

Contul de Twitter VeyaGeskin1 a publicat în cursul zilei de ieri un mesaj scurt şi la obiect. Acesta listează cele trei configuraţii de stocare ale noului iPhone 8, alături de preţul la care acestea vor fi disponibile la raft.

Modelul de bază va fi echipat cu 64 GB de stocare internă, conform VenyaGeskin1, şi va intra în ofertă la 999 dolari americani (preţ fără taxe incluse). Fiecare upgrade de stocare va costa însă câte 100 de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...