(VIDEO) Produse alimentare expirate și băuturi alcoolice dubioase, depistate la un magazin din Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliţiştii au descins verificări inopinate într-un magazin de pe strada Vasile Lupu al sectorului Buiucani, specializat în comercializarea produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice tari. Acolo aceștia ar fi descoperit mai multe încălcări grave, fapt pentru care factorii de decizie vor primi amenzi de până la 15 mii de lei.

În cadrul verificărilor, polițiștii au documentat şi depistat încălcări de ordin economic şi financiar admise în activitate, produse alimentare cu termene de valabilitate expirate, mărfuri fără acte de provenienţă, mijloace financiare necontabilizate, registre de ciornă, comercializarea băuturilor alcoolice de o provenienţă dubioasă la pahar, precum şi condiţii antisanitare.

Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor.

În acest context factorii de decizie riscă amenzi în mărime de până la 15.000 lei, iar instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publice vor fi sesizate pentru a lua atitudine în acest caz.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...