Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi într-o zi de miercuri

evenimente68
Foto: Adriana Velásquez

Pentru a evita nostalgia provocată de sosirea anotimpului toamna, trebuie să-ți umpli mintea cu activități interesante! Echipa #diez îți propune o serie de evenimente la care puteți participa într-o zi obișnuită de miercuri.

# Chisinau Local Guides First-time Meet-up

Toți experții-ghizi care lasă recenzii pe google maps sunt invitați la întâlnirea experților locali. Toate detaliile, le găsiți aici.

# Manipularea psihologica- metode de identificare și de depășire

Specialiștii spun: manipularea psihologică ar putea fi definită ca exercitarea influenței prin deformare a gândurilor și exploatare emoțională, cu intenția de a scădea voința cuiva, de a controla și de a avea beneficii pe urma persoanei manipulate. Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, vino la un training dedicat manipulării psihologice. 

#Running Training

Într-o zi de toamnă, o alergare prin parc poate fi metoda perfectă de relaxare și energizare în acealași timp. Iată care e planul: locația unde ne schimbăm se află lângă Gara Feroviară, Bd. Iurie Gagarin 9, întâlnirea 18-30 și plecarea spre parc maxim la 18-35. Telefon de contact: 060825856 (Eugen). Pentru cei care vor să vină direct în parcul Valea Trandafirilor rugăm să ne contactați pentru a ne sincroniza. Program aproximativ: ne întâlnim pe la 18-45 în dreptul aleii principale, care desparte lacul 2 de 3, iar începând cu ora 19-00 suntem pe aleea laterală (vizavi de Jumbo) unde vom executa exercițiile. Detalii, aici

# Logan Lucky: Cursa Norocului, Patria

Fără opţiuni sau vreo perspectivă strălucită, cei trei protagoniști pun la cale un jaf elaborat şi periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiţii NASCAR din zonă. Pentru a sparge sistemul de siguranţă şi a pătrunde în seiful de sub pistă, Jimmy (Tatum) apelează la ajutorul lui Joe Bang (Daniel Craig), un expert în demolări… cu o mică problemă: este reţinut după gratii.
Pe lângă încercarea lor de a duce ambiţiosul plan la bun sfârşit, fraţii Logan mai trebuie să depăşească un obstacol şi să scape de suspiciunea unui agent FBI (Hilary Swank) care începe să investigheze cazul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente