O fetiţă de cinci ani i-a scris Reginei Elisabeta s-o întrebe dacă îi poate împrumuta o lebădă; Răspunsul pe care l-a primit este absolut adorabil

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Regina Angliei sau, mai bine zis, familia regală deţine oficial toate lebedele din Regatul Unit. Dacă această regulă este sau nu una corectă, rămâne de discutat, dar cert e că toată lumea ştie acest lucru. Aşa că atunci când o fetiţă a vrut să aibă propria ei lebădă, micuţa a ştiut exact la cine trebuie să apeleze.

Lyndsay Simpson, în vârstă de cinci ani, şi-a pus în cap că vrea să îngrijească de o lebădă, aşa că i-a cerut Reginei Elisabeta permisiunea să aibă una drept animal de casă. Aşadar, după ce mama ei i-a spus că monarhul deţine oficial toate păsările din această specie, Lyndsay a încropit rapid o scrisoare pentru Majestatea Sa.

În rândurile pe care i le-a scris, fetiţia i-a mărturisit dragostea ei pentru lebede şi planul de a o creşte în baie. Chiar dacă ideea poate să nu fie neapărat una de succes, Palatul Buckingham i-a răspuns aşa cum nimeni nu s-ar fi aşteptat, scrie gandul.info.

The Times relatează că Jennie Vine, coordonator al corespondenţei la reşedinţa regală, a spus că Regina a „luat atent notă” de cererea lui Lyndsay, dar nu a avut veşti chiar foarte bune pentru ea. Ideea că monarhul britanic deţine toate lebedele din Regat este doar o preconcepţie care datează de secole întregi.

„Regina m-a rugat să-ţi mulţumesc pentru scrisoare, din care Majestatea Sa a luat atent notă în legătură cu dorinţa de a avea o lebădă ca animal de companie. Ar trebui să ştii că faptul că Regina deţine toate lebedele din Regat este doar o preconcepţie. Majestatea Sa este proprietara lebedelor mute şi îşi exercită acest drept doar în unele părţi ale râului Tamisa. (…) Reginei i-a fost transmis interesul tău pentru fauna sălbatică şi a considerat că e foarte drăguţ din partea ta să scrii în felul în care ai făcut-o”, a transmis drept răspuns Casa Regală.

După cum probabil vă daţi seama, Lyndsay şi mama ei au fost extrem de încântate să primească această scrisoare din partea Reginei. „Încă aş vrea să ştiu dacă pot ţine o lebădă în baie”, a spus fetiţa pentru The Times, iar atunci când a fost întrebată cu ce ar hrăni pasărea, a răspuns: „Cu orice le hrăneşte şi Regina”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...