(foto) Social Media în Culise – cea mai tare comunitate de Marketing Digital pe Facebook din Moldova

social media in culise (81)

Dacă citești până la capăt acest articol, riști să devii dependent de această comunitate. În plus, poți să devii abonatul a 53 de materiale Social Media Marketing (SMM).

Pe bune, ai o afacere? Ești antreprenor, SMM manager, copywriter, designer, manager pe vânzări, freelancer, blogger, vlogger, jurnalist, PR manager, director sau proprietar de agenții publicitare și nu ești membru al acestei comunități? Atunci degeaba ai profil pe Facebook. Comunitatea o puteți găsi aici: Social Media în Culise.

Aici se construiesc relații de parteneriate și colaborări de lungă durată. În plus, e o sursă nemărginită de sfaturi, idei și ajutor. Valorile acestei comunități sunt comunicarea, ajutorul reciproc, dezvoltarea profesională și colaborarea fructuoasă dintre părți.

 

1

Social Media în Culise mai reprezintă un șir de perspective, atât pentru afaceriști, cât și pentru angajați. Deja suntem martorii unor colaborări de succes. Aici ai, practic, răspuns la orice întrebare privind promovările și politica online, iar receptivitatea membrilor este imbatabilă.

 

3

Pe lângă un regulament riguros și bine punctat, comunitatea adună un nucleu de informații generale, dar și detaliate, despre tot ce reprezintă online-ul: Facebook, Instagram, Youtube, VK, Odnoklassniki, LinkedIn, Google etc.

 

11

Cel mai interesant e faptul că administratorii comunității sunt foarte receptivi și perfecționiști și anume, au creat un #feedback #purgatoriu – periodic se pune în discuție o pagină administrată de cineva dintre membri pentru sugestii, critici și propuneri, astfel aceștia devenind mai profesioniști, mai dezvoltați multilateral, mai harnici.

 

4

Ce fel de comunitate fără blog? www.raze.md sau pe pagina de Facebook Raze – aici găsești articole actuale, idei, sfaturi, ajutor, umor. Un blog destul de colorat.

 

10 9 5

13 12

Pe lângă tonele de informație utilă, comunitatea are o caracteristică foarte dezvoltată: umorul. Printre zecile de postări cu tot felul de termeni digitali, găsești și câte una haioasă, care trezește lumea din hibernare și generează sute de comentarii.

 

7 6

Pentru o relație și mai strânsă, se organizează offline-uri, în cadrul cărora membrii fac cunoștință unii cu alții, fac schimb de experiențe, petrec timpul într-un mod plăcut și util. Acolo se discută cele mai actuale probleme și situații din online, se invită oaspeți care vorbesc despre afacerea sau activitatea lor, împărtășesc idei, sfaturi și situații cu care s-au confruntat.

 

4_1

0086

Ai ajuns aici, te felicit! Acum sper că vei deveni membru al comunității, apoi vei accesa www.raze.md și în josul paginii te vei abona la blog. În secunde numărate, vei deține un tezaur de cărți online. Și asta e abia un început.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente