Pâine și sare și bannere de mulțumire. Cum a fost întâmpinat Filip în cel mai bogat sat din Găgăuzia

Zeci de oameni au ieșit să-l întâmpine cu pâine și sare, îmbrăcați în costume naționale găgăuze, pe șeful Executivului, Pavel Filip, la intrare în satul Avdarma.

De-a lungul drumului a fost întins și un banner, pe care scrie că “visul a zeci de generații din localitate, cel de a avea un drum modern, a devenit realitate, datorită suportului Guvernului”.

Pavel Filip efectuează o vizită de lucru în autonomia găgăuză. Șeful Cabinetului de miniștri urmează să inspecteze drumul reconstruit care face legătura între satele Ferapontievca și Avdarma.

Programul vizitei mai include și inspectarea lucrărilor de reparație a spitalului raional din Comrat. Ulterior, Pavel Filip va avea o întrevedere cu reprezentanții Comitetului executiv al UTA Găgăuzia, ai consiliilor locale, ai serviciilor desconcentrate şi primarii din regiune.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.