/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Un tânăr a furat un scuter și intenționa să îl vândă la piese pentru a ascunde urmele infracțiunii

missing
05 septembrie 2017, ora 11:28

În ziua 23 august curent, poliţiştii au fost alertaţi de către un locuitor al Capitalei, în vârstă de 18 ani, care a declarat că pe parcursul nopţii i-ar fi fost furat scuterul în valoare de 21 500 lei, parcat în faţa blocului de locuit. La apelul tânărului a reacţionat grupa operativă, delasându-se la faţa locului, unde au demarat cercetările speciale. Concomitent, ofiţerii de investigaţii au iniţiat acţiuni în acest context, în vederea identificării şi reţinerii făptaşului.

Actualmente bănuitul este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Poliţiştii nu exclud că, individul ar mai fi fost implicat în cazuri similar, fiind demarate investigaţii în acest sens.

Poliţia Capitalei recomandă proprietarilor de unităţi de transport, să le asigure corespunzător cu sisteme antifurt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram