/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Percheziții la un casino din Capitală. Localul activa fără actele necesare

05 septembrie 2017, ora 09:46

În acest sens a fost iniţiată procedura contravenţională pe faptul acţiunilor ilegale admise de către factorii de decizie ai întreprinderii, iar judecătorul de instrucţie a autorizat percheziţii în acest local. Respectiv, au fost depistate şi ridicate mijloace financiare obţinute în urma partidelor de poker, şase mese destinate jocurilor de noroc, şapte seturi de fise cu diferite valori, cărţi de jucat şi suportul electronic de stocare a secvenţelor video. Totodată au fost chestionate 20 de persoane, care ar fi recunoscut practicarea partidelor de poker pentru bani.

Toate probele delicte au fost depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi perioada în care ar fi activat ilegal administraţia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram