(FOTO) Un tânăr a murit, iar alți 3 sunt grav răniți după ce o mașină s-a răsturnat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 31 de ani a decedat și alte 3 persoane au fost rănite în urma unui accident grav produs aseară pe traseul ce duce spre localitatea Cheltuitor. Potrivit poliției, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat.

La faţa locului au intervenit grupa operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi ambulanţa, care au constatat decesul unui tânăr de 31 ani, domiciliat în comuna Cruzeşti. Iar doi pasageri s-au ales cu leziuni corporale, dovedindu-se a fi originari din Chişinău şi Ialoveni, cu vârstele de 25 ani şi 30 ani.

În urma cercetărilor demarate poliţiştii au stabilit că, la volanul automobilului de model „Ford Fiesta” se afla un tânăr de 29 ani, care s-a ales de asemenea cu leziuni corporale.

Conform primelor informaţii şi circumstanţe documentate de către poliţişti, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar apoi mașina s-a răsturnat. Atât şoferul, cât şi ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar automobilul a fost evacuat şi transportat la parcarea specială, pentru efectuarea expertizei tehnice.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale. Dacă instanţa de judecată va recunoaşte vinovăţia şoferului, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...