/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Concurs: Participă la un nou proiect de producție documentară va explora Moldova

05 septembrie 2017, ora 08:30

Astfel, dacă cunoști o persoană, un loc, o comunitate, o personalitate, tradiție sau poveste care definește ce înseamnă Moldova, îndeamnă-l să-și depună dosarul până pe 18 septembrie.

Moldova Mea este un proiect cinematografic care își propune să realizeze o colecție de mini-povești vizuale despre Moldova. Participanții proiectului, cineaști începători sau experimentați, jurnaliști, vor explora persoane, locuri, comunități, folclor, personalități, mișcări sociale care definesc, în viziunea lor, ce înseamnă Moldova.

Timp de jumătate de an, 18 participanți, divizați în echipe a câte doi, își vor șlefui poveștile lor despre Moldova cu profesioniști din Statele Unite, România și Moldova. Aceștia vor participa la două workshop-uri care îi vor instrui în producția de documentar de scurt-metraj, storytelling, marketing, pitching și participarea la festivaluri internaționale de film. Cele mai bune povești despre Moldova vor primi susținere financiară pentru producție, urmând să fie dezvoltate, în perioada octombrie-martie, în documentare de scurtmetraj de 5 minute.

Cele mai bune povești despre Moldova își vor avea premiera la Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF 2018.

Pentru participare la proiect, candidații sunt rugați să expedieze CV-ul și formularul de aplicare completat, care să conțină o propunere de subiect de film documentar la tematica menționată. Selecția subiectelor și/sau a participanților se va face în baza criteriilor:

  • acoperirea geografice a celor trei regiuni ale țării: nord, sud și centr
  • claritatea expunerii propunerii de subiect de film

OWH Studio așteaptă dosare de la cei interesați de producția de film documentar. Potențialii candidați din regiuni sunt încurajați să aplice. Acceptăm aplicații și din partea echipelor a câte doi oameni.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul și formularul de aplicare la adresa

moldovameaseries@gmail.com, până la data de 18 septembrie 2017.

Formular română / Formular engleză

Pentru informații sau întrebări, puteți apela la numărul 069753284, Anastasia Costișanu, manager de proiect.

Urmăriți pagina de Facebook a proiectului pentru mai multe detalii.

Doar candidații selectați vor fi contactați.

Proiectul Moldova Mea este implementat de OWH Studio și susținut financiar de către Ambasada Americii în Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii ne puteți urmări pe pagina de facebook  Moldova Mea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram