/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Moldova va înfrunta Țara Galilor. Lotul Moldovei, optimist înaintea meciului de mâine

04 septembrie 2017, ora 19:00

După ce s-a confruntat cu probleme de lot în meciul din deplasare cu Serbia, selecționerul Moldovei va putea conta în meciul de mâine contra Țării Galilor pe întăriri revenite în primul 11.

În primul rând se va întoarce Bordian, după descalificarea pentru humul de cartonașe, este cel care nu a lipsit din cauza accidentării, avem la bază încă 3 jucători chemați adăugător”, spune Igor Dobrovolschi, selecționer Moldova.

Tricolorii sunt optimiști și speră la un rezultat bun cu ocupanta locului secund în grupa F.

Da, ei sunt favoriți dar acum o să jucăm acasă și trebuie să dăm toate puterile”, afirmă Cătălin Carp – Fundaș Moldova.

Șansele sunt identice, eu așa cred, unicul lucru, echipa care joacă primul meci în deplasare acasă se odihnește, se reface, iar apoi decolează”, susține Igor Dobrovolschi

În Moldova va evolua și superstarul lui Real Madrid, Gareth Bale. Cu toate acestea, selecționata noastră nu se va concentra pe un singur jucător advers, ci va aborda cu seriozitate toți jucătorii.

La țara Galilor nu este doar Bale, sunt mai mulți jucători care joacă în Premier League, este o echipă bună care vă bateți pentru calificare, așa că nu doar Bale este principalul actor în echipa voastră”, spune Cătălin Carp – Fundaș Moldova.

Chiar dacă poziția Moldovei în clasament nu coincide cu așteptările echipei, antrenorul a declarat că nu renunță la scopurile propuse.

Da, faptul că ne aflăm în situații diferite cât și pe plan psihologic, sunt deacord. În orice caz să evităm ultimul loc, chiar să câștigăm, să bucurăm suporterii”, afirmă Igor Dobrovolschi, selecționer Moldova.

Meciul din cadrul preliminariilor campionatului Mondial 2018, între Moldova și Țara Galilor, se va disputa mâine, cu începere de la ora 21:45, pe stadionul „Zimbru” din capitală. Toate biletele au fost deja vândute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram