/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ În doliu și pe drumuri. Autoritățile locale vor oferi ajutor financiar familiei rămase fără casă și fiică de doar patru ani

04 septembrie 2017, ora 16:43

Explozia a transformat casa proaspăt reconstruită într-un morman de pietre. Potrivit autorităților locale, locuința, finisată de un an, încă nu era dată în exploatare. Cele patru persoane care locuiau în ea aveau viză de domiciliu în casa bătrânească de pe aceeași adresă. Persoanele care, au rămas acum, practic, în stradă vor beneficia de un ajutor financiar minim din fondul de rezervă al primăriei locale. În prezent acestea se adăpostesc la rude.

„Noi o să acordăm. Noi acordăm până la 7 mii de lei – suma pe care o avem”, a menționat secretara consiliului raional Fălești.

Urmare a exploziei, bunica fetiței decedate a fost internată la terapie intensivă. Aceasta a suferit arsuri pe 75 la sută din suprafața corpului. Contactați de TV8, medicii din Fălești au refuzat să ofere informații privind traumatismele suferite de femeie, precizând doar că acum starea ei este stabilă. În momentul exploziei, fetița se juca afară. După aproape trei ore de căutări, salvatorii au găsit corpul neînsuflețit al acesteia sub dărâmături.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram